Over Ons

Star & Van der Gugten een echt familiebedrijf. We zijn van oorsprong een lijnrijdersbedrijf, uitgegroeid tot bloemengroothandel. Ook wel leverancier van inkoopgemak, met een brede, jarenlange ervaring in de sierteeltbranche. Met mensen, die het vak uit de praktijk kennen.

Wij behoren tot de grotere leveranciers van bloemen aan bloemisten in Nederland en België. Naast dat bedienen we ook andere segmenten (lijnrijders, verzendexporteurs, retailers).

Klanten waar voor hun geld bieden (of ze nu in het hogere of in het middensegment kopen) is leidraad bij onze dagelijkse inkoop. Wij kopen op de grote Nederlandse veilingklokken, maar ook direct van kwekers. Dankzij goede relaties met kwekers houden we dagelijks gevoel met het actuele aanbod. Dat helpt ons om klanten maatwerk te bieden.

Voor onze verkoopactiviteiten is onze webshop belangrijk. Door samenwerking met verschillende partijen bieden we daar een zeer compleet assortiment aan. Bloemen, planten, houtige gewassen en decoratiematerialen, gangbare producten en nicheproducten. Plus wat u uw klanten graag wilt aanbieden, maar niet kunt vinden.

In onze webshop heeft u de keuze om in volle fusten te kopen. Deze worden altijd op kleine aantallen gezet, dat betekend kleine afname tegen kolliprijzen. Naast dat bieden wij ook verkoop van losse bossen. Dit allemaal uit onze dagvoorraad of direct van de kwekers.

Wilt u niet via de webshop inkopen, dan is ons aanbod dagelijks te koop op onze hoofdvestiging in Rijnsburg en de cash & carry’s in Utrecht (SVG-Kapteyn) en Bleiswijk (Berkel Flowers) . U kunt via ons ook op de tribune (of via KOA) op alle 3 de veilingen uw bloemen kopen.

Dat bedoelen wij met inkoopgemak!

Presentatie vernieuwde webshop

Op 15 maart presenteerde Star van der Gugten, samen met My-Blush, de vernieuwde webshop, service en exclusieve bloemen aan bloemisten en kwekers in Museum De Zwarte Tulp in Lisse!

Exclusieve producten het hele jaar rond.

Begin vandaag nog met bestellen
[florisoft_carousel limit="40"]
Internet
Verkoop
Service